Main Page

From OpenCircuits
Jump to: navigation, search

Wanneer je in het bezit bent van een een nieuwere telefoon wil je uiteraard vaak van het internet kunnen genieten. Thuis, of in de trein, op school of werk en op elk ander tijdstip dat je informatie wilt consumeren. Waarschijnlijk heb je zelf al een goede telefoon, of je hebt een los toestel via het internet besteld. Nu ben jij op zoek naar een sim only onbeperkt internet. Zodat je altijd gebruik kunt maken van alle functies van je je nieuwe aanwinst.

Een sim only is een abonnement zonder telefoon. Omdat je alleen een telefoonabonnement om te bellen, sms’en en te internetten besteld, is dit regelmatig veel minder duur. Deze abonnementsvorm wint dus ook sinds de laatste jaren aan populariteit. Bij een sim only zit je dus nergens aan vast.
Een sim only is dus zeker geschikt voor jou. Je kunt heel makkelijk iedere week opzeggen, waardoor je aan niks vast zit. Kan je je nog voor de geest halen dat je een torenhoge telefoon betaling had omdat je toch een te kleine abonnement had afgesloten? Die periode is nu helemaal in het verleden! Je kunt zonder poespas iedere maand heel makkelijk jouw telefoonbundel aanpassen. Enorm gemakkelijk via je eigen portal op de website van de aanbieder. Ook als je veel gebruik maakt van mobiele diensten kun je dat op jouw persoonlijke pagina heel gemakkelijk aanpassen.

Natuurlijk zijn de sim only onbeperkt internet abonnementen van simyo ook uitermate geschikt om mee te bellen en sms’en. Je zit aangesloten op het sterkste netwerk van KPN. Een van de beste telefoonnetwerken van ons land. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende telefoonbundels. Je kunt een keuze maken uit 120, 300 of 600 telefoonminuten/sms per maand. Voor grote bellers die echt heel veel gebruiken is er het 1000 belminuten sim only abonnement. Ook deze bundels zijn per maand aan te passen via jouw persoonlijke pagina op de website. Het advies is om voor minimaal 300 minuten per maand te gaan de geregeld bundel heet die. Waarschijnlijk zul je hieraan meer dan voldoende hebben, zodat je achteraf geen dure verassingen voor je kiezen. Om om te besparen kun jij ook gebruik gaan maken van de Whatsapp.

Doordat je nergens van afhankelijk bent, kun je altijd je eigen telefoon gaan gebruiken. Ben jij je smartphone beu? Dan kun jij met een sim only abonnement gewoon een andere smartphone kopen. Als je er zorgt voor draagt dat je nieuwe toestel geen simlock heeft, kun je gewoon je sim only kaart erin plaatsen. Zonder enkele moeilijkheden kun je weer genieten van internet, sms’en en internet op je mobiel. Je kunt via deze manier altijd de laatste mobieltjes tot je beschikking hebben. Geef jij helemaal niks om het nieuwste telefoonmodel? Dan kun je ook een ouder model kopen. Als deze niet voorzien is van internet, geef je dat door aan de website van simyo. Met een druk op de knop is je mobiele databundel afgemeld, dan hou je ook nog wat extra cash in je pocket! lees meer info

Welk abonnement je moet nemen bij simyo.nl is totaal afhankelijk van jouw eigen persoonlijke situatie. Ben jij iemand die veel belt? Dan kun je natuurlijk het beste een hoger abonnement afsluiten. De bundels zijn heel duidelijk opgemaakt. Jij krijgt bijvoorbeeld 700 minuten of smsjes. Dat houd in dat je 300 minuten per periode kunt verbellen. Stuur je een sms bericht? Dan kost jouw dat 1 belminuut. Erg transparant allemaal. Ons advies is de de geregeld belbundel. Dan krijg je 300 belminuten per maand. Voor de meeste mensen is dat voldoende.

Personal tools
Namespaces

Variants
Actions
Navigation
Toolbox