Main Page

From OpenCircuits
Revision as of 08:28, 20 March 2013 by Pagerankmaffib (Talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Vrijwel ieder bedrijf heeft in deze tijd een website. Dit is uiteraard van geweldig belang om klanten te verkrijgen. Als tegenwoordig een company geen website heeft, zullen er nieuwe klanten misgelopen worden. Dat is natuurlijk zonde. Nieuwe klanten kunnen op erg veel verschillende wegen op een bedrijfssite terecht komen. Waarschijnlijk heeft u kaartjes gegeven tijdens een koffie bijeenkomst. Of waarschijnlijk hebben klanten uw site in de kantoor of in een reclameboodschap gezien. Wat nog veel belangrijker is, is dat een bedrijfssite zichtbaar is in Yahoo. Er zijn zeker weten tientallen mensen zoekend naar onderwerpen die u kunt leveren. Of het nu gaat om producten of diensten zijn, dat geeft nu even niet.

Voor veel kleine bedrijven is een goede zichtbaarheid in Google ..grotendeels Google, dan ook van essentieel belang. Een goede positie in de zoekmachine krijgt uw website niet zomaar.Google is in feite een rekening dat kan bepalen op welke goede positie uw site gaat staan. Een erg belangrijk stuk van dat algoritme is de teksten op uw website. Wat is content? Dat is natuurlijk een erg groot begrip natuurlijk. Content is in feite nieuwe informatie. Dat kan om een voorbeeld te noemen een artikel op uw blog, een movie of een audio zijn. Google is natuurlijk gek op goede content. Door de juiste content op uw website te publiceren geeft u de gebruiker van uw bedrijfsblog ..uw potentiële klant dus een enorm goede ervaring op uw blog. Dit is wat het algoritme van Google voor ogen heeft. Ze willen bezoekers sturen naar een webpagina waar de potentiële klant een super ervaring beleeft.Meer weten over neem dan eens een kijkje! links aanmaken

Naast de beste content is het algoritme van Google ook weg op zogenaamde backlinks. Dat klinkt wellicht als een heel moeilijk begrip, maar valt behoorlijk mee. Een backlink is een verwijzing vanaf een website naar uw blog. Dit is voor een algoritme zoals Google een indicatie dat uw nieuwe website enorm populair is. En als een site populair is, zal deze dus een stuk hoger in de SERP van de zoekmachine Google komen te staan. Klinkt logisch toch?

Personal tools
Namespaces

Variants
Actions
Navigation
Toolbox